PREPARARE

Echipamente si accesorii profesionale HoReCa Pentru mai multe detalii legate de dimensiuni si preturi ne puteti contacta

Mese speciale preparare carne, peste sau legume, suprafata de lucru cu margini presate neaderente, blat polietilena, orificiu debarasare, cuva mare sau grilaj scurgere.

Mese preparare cu blat complet polietilena sau inox combinat cu polietilena. Blatul de lucru este intarit cu material de izolatie, care reduce vibratiile, si este rezistent la umezeala, standard are grosimea de 40 mm.

Mesele de preparare sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304 cu finisaj Scotch Brite, au picioare din teava rectangulara inox AISI 304, 40x40x1,5 mm, reglabile pe inaltime +50mm. La toate variantele se foloseste polietilena non-absorbanta si antibacterii.

Dimensiuni:

  • Lungime: 1000 mm – 2000 mm cu 4 picioare
  • Latime: 600 mm sau 700 mm
  • Inaltime: 850 mm

La cerere se pot executa dimensiuni non-standard sau solutii personalizate.

MASA PREPARARE CARNE

Masa prelucrare carne/peste cu margini presate neaderente, blat polietilena de 20 mm, non-absorbant si antibacterii, grilaj scurgere cu cuva colectare, orificiu debarasare, rebord 100 mm, intarituri pe 3 laturi. Lungime: 1200 mm; 1500 mm.

MASA PREPARARE LEGUME

Masa prelucrare legume cu margini presate neaderente, blat polietilena de 20 mm, non-absorbant si antibacterii, spalator cu 1 cuva mare, orificiu debarasare, rebord 100 mm, intarituri pe 3 laturi. Lungime: 1200 mm; 1500 mm.

BUTUC TRANSAT CARNE

Butucii de transat/taiat carne au cadru din teava rectangulara inox AISI 304, 40x40x1,5 mm, cu picioare reglabile pe inaltime +50mm, si blat polietilena de 100 mm non-absorbant si antibacterii. La cerere se pot executa dimensiuni non-standard sau solutii personalizate.

Dimensiuni:
Lungime: 400 mm sau 500 mm
Latime: 400 mm sau 500 mm
Inaltime: 900 mm