Gama de produse Gastro Magazin

Calitate si profesionalism la un click distanta! Pentru oferte personalizate sau mai multe detalii legate de produsele noastre ne puteti contacta!

Silver Therm oferă dotări complete de echipamente şi utilaje horeca, frigorifice, consultanţă şi proiectare pentru:

  • Restaurante, hoteluri, catering, fast-food, linii auto-servire, pizzerii, covrigării, brutarii, baruri, cafenele, cofetarii, gelaterii
  • Supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, depozitare frigorifică

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate am colaborat cu toate tipurile de clienţi ducând la bun sfârşit nenumărate proiecte cu diferite grade de complexitate ale antreprenorilor romani. Gama noastra de produse este rezultatul experientei vaste in domeniu, politicii de imbunatatire constanta a calitatii produselor, cat si dezvoltarii tehnologice a companiei noastre.

Experienţa şi profesionalismul nostru îţi garantează că suntem pregătiţi să înfruntăm orice provocare, oferind de fiecare dată soluţia perfect adaptată nevoilor tale. Solutiile oferite de noi combina ergonomie, functionalitate si finisare de exceptie.

Datorită experienţei acumulate dorim să readucem calitatea echipamentelor la un nivel cât mai ridicat. În tot ceea ce facem se regăseşte preocuparea noastră permanentă de perfecţionare, de îmbunătăţire continuă a serviciilor de care clienţii noştri au nevoie, de a face lucrurile mai bine, zi de zi.

Toate echipamentele comercializate de societatea noastră au fost proiectate în conformitate cu directivele CE, standardele internationale şi legislaţia naţională în vigoare, asigurand un nivel de calitate superior si durabilitate sporita produselor noastre.

Peste 10 ani de experienta

Solutii personalizate pentru afacerea ta

Cele mai inalte standarde de calitate